Les meves cosetes

Olives de Mallorca

Fa uns dies... em van venir ganes de canviar d'aires...
tot passejant, vaig sentir parlar a dues noies, deien que l'endemà se n'anaven a Mallorca !!! Ostres, quina oportunitat!!! Em vaig col.locar dins d'una de les seves bosses... ni se'n van adonar !! jejeje ...Vaig dormir dins la bossa tota la nit, em van traslladar amb cotxe fins l'aeroport de Girona, allà vam passar tots els controls... us haig de dir que patia una mica, i si detectaven la meva presència i consideraven que era un perill pujar-me dins l'avió? havia sentit a dir que no deixen pujar segons quins objectes a l'avió, i que si en portes algun que no és adecuat, te'l fan llançar a les escombreries... si em descobrien a l'aeroport i em llençaven a les escombreries?
però tot va anar sobre rodes... vaig viatjar en avió fins a Mallorca... se'm van tapar una mica les orelles i se'm va fer un nus extrany a la panxa... no havia viatjat mai en avió!!!! Aquestes noies van seguir amunt i avall... fins que al cap d'una estona van seure a prendre un cafè i a esmorzar...
Quan vaig sentir que amb els entrepans els hi havien portat olives... no em vaig poder resistir !!! Vaig sortir de la bossa discretament... elles xerraven i xerraven i no se'n van adonar... em vaig plantar davant de les olives...què bones que estaven !! un pèl amargues... però boníssimes !!! i vaig anar fent... quan en vaig tenir prou... vaig tornar cap a dins la bossa i atent...vaig esperar un nou moment per sortir a conèixer Mallorca !!!0 Response to "Olives de Mallorca"

Publicar un comentario